Поведението на Ерген  №1 Виктор Стоянов бе под всякаква критика.

...
Поведението на Ерген  №1 Виктор Стоянов бе под всякаква критика.
Коментари Харесай

Виктор унизи брутално Евгени: Захапа и Пам

Поведението на Ерген  №1 Виктор Стоянов бе под всякаква рецензия. Той се държа безочливо и вулгарно. Показа какъв брой е примитивен.

Повод стана първия въпрос в предаването, а точно за слонове. " Не знам нищо за слоновете, в моя сезон нямаше. В залата се породи безмълвие. Евгени остана в ступор и не промълви и дума. За всички стана ясно, че Виктор засяга Пам. Тя бе от най-обсъжданите участинички във втория сезон на „ Ергенът “. Пухкавата червенокоска обичаше да си хапва пържени филийки, не се притесняваше от наднорменото си тегло. Тя мистериозно напусна предаването поради умрял непосредствен.

За всички бе ясно, че продуцентите я изкараха, с цел да не се унижава. Евгени си избра манекенка, която е с най-малко 20 кг по-слаба от Пам и в този момент живеят дружно.

Стоянов от своя страна си избираше единствено елегантни дами, само че по този начин и не откри любовта. Говори се за него, че не си пада по задълбочените връзки, а избира секса за вечер и то с по-възрастни дами, които го подкрепят финансово.

Предстои стартът на третия сезон на предаването на 21 февруари. Зрителите чакат с неспокойствие най-гледаното шоу.

Източник: hotnews. bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР